Sinds 1985

Standbouw op maat voor een perfecte beurservaring

Een perfecte stand bouwen voor uw bedrijf? U kunt ervoor kiezen om een stand laten maken door een bedrijf dat gespecialiseerd is in standbouw, of u kunt nog een stap verder gaan en ervoor kiezen om uw stand op maat te laten maken. Bij Stand-In zijn we gespecialiseerd in standbouw op maat. Wij luisteren naar wat u wilt en gaan met u in gesprek over de mogelijkheden. Op die manier weten we zeker dat we een stand bouwen die helemaal aan uw wensen voldoet.

Belangrijke aspecten bij het design van de beursstand

Een stand op maat laten maken betekent ook dat u zelf kunt bepalen hoe groot deze moet zijn. Doordat wij alles op maat maken, kunnen wij ervoor zorgdragen dat de stand precies zo groot is als u nodig heeft. Het is belangrijk om te weten hoeveel ruimte u nodig heeft, want een stand die te klein is, kan ervoor zorgdragen dat potentiële klanten snel weglopen. Echter, ook als je té groot gaat loopt je risico’s van verspilling van geld aan onnodige ruimte.

Previous
Next

Belangrijk om rekening te houden tijdens de ontwerpfase

Daarnaast moet er bij de ontwerpfase rekening gehouden wordt met een aantal factoren die cruciaal zijn voor de schoonheid en effectiviteit van je beursstand, gebruik bijvoorbeeld visuele elementen om uw product of dienst te promoten. Denk aan posters, banners of displays maar denk bijvoorbeeld ook aan:

Maak gebruik van contrasterende kleuren
————
01.

Maak gebruik van contrasterende kleuren om de aandacht van de bezoekers te trekken. Kies kleuren die passen bij het doel en de identiteit van uw bedrijf.

Bespaar niet op materiaal
————
02.

Je hebt maar een kans op een eerste indruk. Zorg dat je stand er professioneel uitziet. Gebruik hoogwaardige materialen, zoals stevig hout of metaal, voor een duurzame look.

Zorg voor voldoende loopruimte
————
03.

Zorg dat je stand gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. Zorg dat er genoeg ruimte is om rond te lopen en plaats eventueel stoelen of bankjes waar bezoekers even kunnen zitten als ze moe worden van het lopen.

Maak gebruik van de juiste verlichting
————
04.

Houd rekening met de verlichting in de ruimte waar je stand staat. Je wilt niet dat je stand in het donker staat, maar ook niet dat hij verblindend helder is door fel licht. Kies lampen die passend zijn voor de sfeer die je wilt creëren op de beursvloer.

Standbouw op maat laten maken? Vraag een offerte aan!

Wanneer je alle bovenstaande tips volgt ben je verzekerd van eens succesvolle beursstand die precies aan jouw wensen voldoet! Neem contact met onze specialisten op en laat ons samenzitten om te praten over de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn er voor elke onderneming in binnen- en buitenland. Of je nu een standbouwer Utrecht zoekt óf eentje in Amsterdam. Wij maken het voor je in orde!

Scroll naar boven