Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Waarom Stand-In?

Full-service
————
01.

Wij bieden niet alleen de ontwerp- en bouwdiensten voor beursstands, maar regelen ook het vervoer, opslag en installatie van de stand. Dit scheelt u tijd en moeite.

Flexibel in design
————
02.

Full service en alles uit eigen koker. Wij bouwen uitsluitend in hout, dus geen beperkingen in de vormgeving. Dat geeft ons de flexibiliteit die past bij uw wensen en bij uw budget.

Meer dan 35 jaar ervaring
————
03.

Onze jarenlange expertise en toewijding aan kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat wij een uitstekende reputatie hebben opgebouwd bij onze klanten.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen bij Stand-In

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Stand-In. Bij Stand-In staat vakmanschap en klantenservice voorop. Elk project wordt tot in de puntjes verzorgd door gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring. Kies voor een betrouwbare partner in beursdeelname, waar plezier en op maat gemaakte stands centraal staan. Vraag nu een offerte aan! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Stand-In. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij al beursstands gebouwd voor de Maritime Industry, Technishow, Aqua Nederland, VSK, en nog veel andere beurzen. Stand-In is actief in heel Nederland, van Rotterdam en Amsterdam tot aan Eindhoven en Limburg, wij staan voor u klaar.

Scroll naar boven