Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Stand-In | Standbouwer in Nederland

Stelt u eens voor: een zee van stands op een beurs, waarbij elk bedrijf zijn eigen verhaal wilt vertellen. Hoe zorgt u er dan voor dat uw stand opvalt tussen de rest? Simpel: door samen te werken met de beste standbouwer van Nederland! Onze bouwers hebben jarenlange ervaring in het creëren van opvallende en effectieve stands voor allerlei soorten bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een sprankelend ontwerp of een slimme manier om uw producten te presenteren, onze vakspecialisten staan voor u klaar. Wij bouwen niet alleen een stand, maar een podium voor uw bedrijf waarop u kunt stralen. Kortom, standbouwer in Nederland nodig? Kies voor Stand-In!

Hieronder hebben wij enkele tips om uw beursstand op te laten vallen:
  • Maak gebruik van contrasterende kleuren die in overeenstemming zijn met de identiteit van uw bedrijf. Dit trekt de aandacht van de bezoekers.
  • Bespaar niet op materialen. Investeer in hoogwaardige materialen zoals duurzaam hout of metaal. Dit geeft een professionele uitstraling.
  • Zorg voor voldoende loopruimte. Bezoekers moeten gemakkelijk door uw stand kunnen lopen en alles goed kunnen bekijken. Indien nodig kunnen er stoelen of bankjes geplaatst worden.

Standbouwer in Nederland gezocht?

Bij een beursdeelname is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten. Een opvallende en op maat gemaakte stand kan hierbij het verschil maken. Stand-In is dé standbouwer in Nederland die u graag dit podium biedt en uw product of dienst de aandacht geeft die het verdient.

Of het nu gaat om de Bouwbeurs, Europort, ESEF, of een van de andere vakbeurzen in Nederland, Stand-In is dé partner voor beursstands. Als full service standbouwer in Nederland bieden wij niet alleen ontwerp- en bouwdiensten voor beursstands, maar regelen we ook het vervoer, opslag en installatie van de stand. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u scherp, zodat we uw verhaal kunnen vertalen naar een vorm die spreekt en voor u werkt.

Waarom Stand-In kiezen als uw standbouwer in Nederland?

Maar waarom zou u Stand-In kiezen als uw standbouwer in Nederland? Wij zijn een full-service standbouwer met meer dan 35 jaar ervaring. We zijn een ervaren partij in het ontwerpen en bouwen van beursstands in Nederland. Onze kracht ligt in het luisteren naar de wensen van onze klanten en het vertalen van hun ideeën naar sterke ontwerpen. Onze stands worden compleet uit hout gebouwd, waardoor er geen beperkingen zijn in de vormgeving. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid, van ontwerp tot realisatie, zodat u zich volledig kunt concentreren op het presenteren van uw bedrijf op de beursvloer. Kies voor Stand-In als uw standbouwer in Nederland en laat ons uw beursstand omtoveren tot een blikvanger op de beursvloer!

Offerte aanvragen bij Stand-In Nederland

Als ervaren standbouwer in Nederland bouwen wij alles uit eigen koker en maken wij uitsluitend gebruik van hout, waardoor we de flexibiliteit hebben om aan uw wensen en budget te voldoen. Maar bovenal hebben wij plezier in ons werk en zien wij het als een uitdaging om voor u een mooie stand te maken. Kies voor Stand-In, dé standbouwer in Nederland met meer dan 35 jaar ervaring en een uitstekende reputatie bij onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons!

standbouwer nederland
Scroll naar boven