Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Stand-In | Standbouwer Rotterdam

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare standbouwer in Rotterdam voor uw bedrijf, dan bent u bij Stand-In aan het juiste adres. Wij zijn een full-service standbouwer met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van beursstands. Onze stands worden compleet uit hout gebouwd, waardoor er geen beperkingen zijn in de vormgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan.

Beurzen in Rotterdam? Onderscheid u van uw concurrenten

Als bedrijf is het van groot belang om op te vallen op beurzen. Zo zijn er in Rotterdam diverse beurzen waar u als bedrijf aan kunt deelnemen, zoals de Mainteneance Next, Breakbulk, TOC, Infratech, en de Stocexpo. Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten op deze beurzen? Kies dan voor Stand-In! Dé partner voor uw beursstands.

Standbouw Ahoy

Ook voor de beurslocatie Rotterdam Ahoy bouwen wij stands. Bij dit soort hoogwaardige beurzen heeft u een hoogwaardige beursstand nodig. Standbouw voor Rotterdam Ahoy is wat wij aanbieden, hoge kwaliteit en compleet gemaakt naar de identiteit van uw bedrijf.

Waarom Stand-In als standbouwer in Rotterdam?

Wanneer u kiest voor Stand-In als uw standbouwer in Rotterdam, dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij begrijpen dat elke beursstand uniek is en daarom luisteren we naar uw wensen en vertalen deze naar een daadkrachtig ontwerp. Stand-In is  pas tevreden als u dat bent! We bieden een complete service aan voor het ontwerpen, bouwen en installeren van beursstands. Naast deze diensten verzorgen wij ook het transport en opslag van de stands. Op deze manier kunt u zich volledig concentreren op de beurs en nemen wij alle zorgen uit handen.

Wij werken uitsluitend met hout als materiaal voor onze stands. Dit geeft ons de flexibiliteit om elke vorm of afmeting te creëren die past bij uw wensen en budget. Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche en een toewijding aan kwaliteit, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze klanten. Kiezen voor Stand-In betekent kiezen voor vakmanschap en kwaliteit.

Opvallende beursstands in Rotterdam

Onze stands zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zoals stevig hout en metaal, waardoor de stand er niet alleen professioneel uitziet, maar ook duurzaam is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen aan de stand en kunt u zich volledig richten op het presenteren van uw bedrijf aan de bezoekers van de beurs.

Beursdeelname Rotterdam? Kies voor Stand-In

Wilt u een onvergetelijke indruk maken op de bezoekers van beurzen in Rotterdam? Kies dan voor Stand-In als uw standbouwer. Wij ontzorgen u compleet, van ontwerp tot realisatie, en zorgen ervoor dat uw beursstand opvalt tussen alle andere stands op de beursvloer. Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

creative cooling 2020 dusseldorf