Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Beursstand

Op zoek naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat? Wij zijn toegewijd aan het creëren van op maat gemaakte beursstands die perfect aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit en doelstellingen.

Investeren in uw merk

Wanneer u besluit een beursstand te kopen, investeert u in de toekomst van uw merk. Stand-In biedt een scala aan opties voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame, op maat gemaakte stand die keer op keer kan worden gebruikt. Onze stands zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten, waardoor ze eenvoudig aan te passen zijn voor verschillende evenementen en ruimtes. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring en een stand die uw verwachtingen overtreft.

Beursstand van stand-in voor Lyreco
Beursstand

Ontwerp komt tot leven

Bij Stand-In gaat beursstand ontwerpen verder dan het tekenen van plannen; het is een samenwerkingsproces waarbij uw ideeën en doelstellingen worden omgezet in een beursstand. Ons team van creatieve ontwerpers werkt nauw met u samen om een stand te ontwikkelen die niet alleen aandacht trekt, maar ook een onvergetelijke indruk maakt op uw doelgroep. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat elke stand uniek is en perfect aansluit bij uw merkidentiteit.

Full service standbouw
————
01.

In een wereld waar technologie steeds belangrijker wordt, zorgen wij ervoor dat uw beursstand vooroploopt met interactieve elementen en de nieuwste digitale oplossingen. Van touchscreens tot augmented reality, wij maken uw stand niet alleen informatief, maar ook boeiend en memorabel.

Van concept tot realisatie
————
02.

Met Stand-In aan uw zijde gaat het proces van een idee naar een indrukwekkende beursstand moeiteloos. Wij bieden full-service ondersteuning, inclusief ontwerp, productie, logistiek en montage, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw bezoekers en potentiële klanten.

Meer dan 35 jaar ervaring
————
03.

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Stand-In de expertise en creativiteit om een beursstand te leveren die aan al uw wensen voldoet. Of u nu een beursstand wilt kopen die jaren meegaat, of samen met ons een uniek ontwerp wilt creëren, Stand-In is uw partner.

Altijd een passend ontwerp
————
04.

Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw met u samen om een beursstand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook trouw blijft aan uw merkwaarden en boodschap. Wij geloven dat elke stand een verhaal vertelt, en ons doel is om het uwe onvergetelijk te maken.

Beursstand bouwen

Wanneer Stand-In uw beursstand bouwt, combineren we vakmanschap met precisie om een hoogwaardige, duurzame stand te leveren die perfect aansluit bij uw ontwerp. Ons team kiest zorgvuldig materialen die uw merk esthetisch versterken en past geavanceerde bouwtechnieken toe voor een soepele montage. We garanderen een efficiënte opbouw op locatie, zodat uw stand op tijd en zonder zorgen klaarstaat, waardoor u zich kunt concentreren op het succesvol verbinden met uw publiek.

Beursstand van stand-in voor Lyreco

Standbouwer gezocht?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn er voor elke onderneming in binnen- en buitenland. Of je nu een standbouwer Utrecht zoekt óf eentje in Amsterdam. Wij maken het voor je in orde!

Deze klanten gingen je voor

Rob Peeters
Marketing & Communication - WKK

Allereerst willen we jullie hartelijk danken voor de mooie stand. We hebben vele complimenten ervoor gekregen, dus ook voor jullie!

Hanneke Bruinsma
Programmamanager Logistiek - Rewin

TL München 2019 is voorbij, en het was een groot succes! Ik heb tijdens de beurs veel complimenten gehad over onze mooie stand, dus dank daarvoor!