Opvallend creatief | Standbouw | Messebau | Exhibitions

Sinds 1985

Standbouwer Den Haag: indrukwekkende beursstand met Stand-In

Als ervaren standbouwers weten wij hoe belangrijk het is dat uw beursstand opvalt en de aandacht trekt. Het ontwerp moet aansprekend zijn en zonder woorden communiceren. Creativiteit, ervaring en eindeloze mogelijkheden zijn bij Stand-In van groot belang om samen met u tot een innovatief ontwerp te komen dat bezoekers naar uw stand trekt. Onze specialisten staan klaar om uw wensen om te zetten in het perfecte ontwerp dat uw boodschap op de best mogelijke manier overbrengt.

Ook begrijpen wij dat de sfeer en uitstraling van uw beursstand van essentieel belang zijn voor het succes op een beurs. Het ontwerp is als de verpakking van uw product en trekt als eerste de aandacht. Als u eenmaal de aandacht hebt, overtuigt u met uw sterke aanbod. Standbouwer in Den Haag gezocht? Stand-In is dé partij voor uw beursstands. Stand-In zorgt voor een vernieuwend en innovatief ontwerp dat uw waarden op de beste manier communiceert.

Standbouwer voor Den Haag gezocht?

Stand-In is al sinds 1985 de standbouwer specialist met een focus op aandacht en luisteren naar uw ideeën. Zo hebben we al stands gebouwd voor de Webwinkel Vakdagen, Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, Stocexpo en de VSK.

We vertalen uw ideeën naar daadkrachtige en unieke beursstand designs. Als full-service standbouwer bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan de mooiste ontwerpen op beurzen in Nederland en Europa. Wij ontzorgen u compleet van ontwerp tot realisatie en bieden complete vrijheid in vormgeving door de houten constructie van onze stands. Zegt u standbouwer Den Haag, dan zegt u Stand-In! Wij staan voor elke onderneming klaar om uw beursstand te ontwerpen zoals u dat graag wilt.

Tips van Stand-In: Checklist ontwerpfase beursstand

Tijdens de ontwerpfase zijn er een aantal factoren cruciaal voor de schoonheid en effectiviteit van uw beursstand. Denk hierbij aan visuele elementen zoals posters, banners of displays die uw product of dienst promoten. Daarnaast zijn er nog een aantal tips om rekening mee te houden, zoals het gebruik van contrasterende kleuren die passen bij uw bedrijfsidentiteit, het niet besparen op materiaal voor een professionele uitstraling, zorgen voor voldoende loopruimte en het kiezen van de juiste verlichting voor de gewenste sfeer op de beursvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar wat Stand-In voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een beursstand op maat, of u nu in Den Haag, Utrecht, Amsterdam of daarbuiten op zoek bent naar een standbouwer. Wij kijken er naar uit om samen met u een innovatief ontwerp te realiseren waar menig bezoeker een stop voor maakt! 

aliplast brussel 2020
Scroll naar boven