Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Over ons

Maak indruk, leg contact
Beurzen zijn krachtige communicatie-instrumenten. U staat er aan het front, face to face met uw aanstaande klant. Een geïnteresseerde klant zelfs, maar nog steeds een ‘first date’. Een spetterende stand, op maat, maakt dan het verschil. Hoe sterk of interessant uw aanbod ook is, decor en ambiance bepalen de eerste indruk. Stand-In geeft u graag dat podium.

Bevestiging van topkwaliteit
Op de beurs moet uw product of dienst in het oog springen en schitteren. Dat is de hero. Uw stand is de vitrine, de catwalk. De spiegel die toont wie u bent, hoe u denkt over kwaliteit. Innovatief, creatief en tot in de puntjes afgewerkt. Dan is uw stand een ideale ambassadeur, ook voor ons. Of u nu in de RAI in Amsterdam staat of de jaarbeurs in Utrecht, wij staan voor u klaar.

Uw verhaal in hout
Wij beginnen met goed luisteren en scherp adviseren. Vervolgens gieten wij uw verhaal in een vorm die spreekt en voor u werkt. Specifiek en exclusief. Van het prilste idee tot en met de oplevering van de volledig operationele stand. Full service en alles uit eigen koker. En, wij bouwen uitsluitend in hout, dus geen beperkingen in de vormgeving. Dat geeft ons de flexibiliteit die past bij uw wensen en bij uw budget.

Plezier in ons werk
Onze mensen hebben plezier in hun werk. Wij worden vrolijk als we een mooie stand voor u kunnen maken. Wij zijn blij als u blij bent. Die houding ziet u terug in het ontwerp, in het denkwerk erachter en in de bijpassende service. Maak kennis met een bevlogen standbouwer door contact met ons op te nemen voor vrijblijvende afspraak.