Opvallend creatief | Standbouw | Messebau | Exhibitions

Sinds 1985

Standbouwer Amsterdam | Stand-In

Op zoek naar een standbouwer in Amsterdam voor uw volgende beurs? Dan bent u bij Stand-In aan het juiste adres. Het is van groot belang om een goed ontworpen en professioneel gebouwde beursstand te hebben om de aandacht van de bezoekers te trekken, zeker op populaire beurzen in Amsterdam zoals de Intertraffic, PLMA, Masters Expo, of een andere beurs, Stand-In staat voor u klaar.

Bij het deelnemen aan een beurs is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten. Een opvallende en op maat gemaakte stand kan hierbij het verschil maken. Stand-In biedt u graag dit podium en geeft uw product of dienst de aandacht die het verdient. Onze stand is de vitrine van uw verhaal en dient als ideale ambassadeur. Standbouwer in Amsterdam gezocht? Kies voor Stand-In!

Best practices voor een goede beursstand

Maar hoe kan ik mij onderscheiden tussen de vele andere stands? Om uw beursstand eruit te laten springen, bieden wij enkele handige tips:

Maak gebruik van contrasterende kleuren die passen bij de identiteit van uw bedrijf. Dit trekt de aandacht van de bezoekers. Bespaar ook niet op materiaal. Investeer in hoogwaardige materialen zoals hout of metaal. Dit zorgt voor een duurzame look. Zo maakt u een professionele indruk en straalt uw bedrijf kwaliteit uit. Ook is het belangrijk om voldoende loopruimte te zorgen. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk door uw stand lopen.

Waarom Stand-In kiezen als partner voor beursstands?

Stand-In is een full-service standbouwer met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van beursstands in Nederland. Wij begrijpen het belang van het luisteren naar de wensen van onze klanten en het vertalen van hun ideeën naar een creatief en daadkrachtig ontwerp. Onze stands worden compleet uit hout gebouwd, waardoor er geen beperkingen zijn in de vormgeving. Staat u binnenkort op de Greentech Amsterdam, Provada, Interclean, of een van de vele andere beurzen? Stand-In staat voor u klaar.

Als u van plan bent om deel te nemen aan een populaire beurs in Amsterdam, dan wilt u er zeker van zijn dat uw stand eruit springt en de aandacht trekt van de bezoekers. Onze stand ontwerpen zijn uniek en op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Stand-In zorgt voor een opvallende stand door gebruik te maken van speciale verlichting, meubilair en decoratie.

Op maat gemaakte beursstands door Stand-In

Bovendien nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, bouwen, installeren en demonteren van uw stand, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en uw klanten. Met onze jarenlange ervaring in de branche en onze kennis van de nieuwste trends en technologieën, garanderen wij een succesvolle beursdeelname voor uw bedrijf. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u scherp, zodat we uw verhaal kunnen gieten in een vorm die spreekt en voor u werkt. Als full service standbouwer, bouwen wij alles uit eigen koker en maken wij uitsluitend gebruik van hout, waardoor we de flexibiliteit hebben om aan uw wensen en budget te voldoen. Maar bovenal hebben wij plezier in ons werk en zien wij het als een uitdaging om voor u een mooie stand te maken.

Kies voor Stand-In als uw standbouwer in Amsterdam en laat ons uw beursstand omtoveren tot een opvallende en professionele eyecatcher op de beursvloer. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

ctouch amsterdam 2020
Scroll naar boven