Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

standbouw

Standbouw gericht op resultaat. Jouw beursstand moet pakkend zijn, en boekdelen spreken zonder iets te zeggen. Dat vereist een standbouwer waar creativiteit, ervaring én onbegrensde mogelijkheden centraal staan. Zo kom je samen tot een innoverend standbouw ontwerp voor een beursstand waar menig bezoeker een stop voor maakt. Binnenkort een beurs op de RAI of Jaarsbeurs? Onze standbouwers staan paraat om dit met jou te bereiken. Onze jarenlange kennis van standbouw laten wij perfect aansluiten op jouw wensen. Zo komen wij áltijd tot het perfecte ontwerp.

Wat is standbouw?

Standbouw is het bouwen van stands voor beurzen en evenementen. Wanneer u als bedrijf besluit om op een beurs te gaan staan, is het belangrijk dat de uitstraling richting de bezoekers optimaal is. Dit wordt bereikt door de personen die in uw stand staan passend te kleden, zodat deze in overeenstemming zijn met uw bedrijfsidentiteit. Echter, nog belangrijker is de uitstraling van uw stand zelf. Als bedrijf kunt u dan het beste een professioneel standbouwbedrijf inschakelen, waardoor de uitstraling gegarandeerd goed is.

Beursstand van stand-in voor Lyreco
standbouwer stand-in

Voordelen van professionele standbouw voor bedrijven

Professionele standbouw verzekert bedrijven van een doordachte presentatie op evenementen en beurzen. Het draagt bij aan een consistente merkbeleving en versterkt de merkherkenning en het vertrouwen van potentiële klanten. Bovendien biedt het bedrijven tijds- en stressbesparing, waardoor zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. In essentie is professionele standbouw een investering die resulteert in een overtuigende aanwezigheid op beurzen.

Breng uw boodschap over!

Een unieke ontworpen stand is een krachtig communicatiemiddel dat de boodschap van een bedrijf effectief overbrengt op evenementen. Het visuele ontwerp, met de juiste kleuren, branding en lay-out, zorgt voor een consistente merkbeleving en een blijvende indruk. Interactieve elementen, zoals displays of productdemonstraties, voegen een extra dimensie toe en bevorderen een dieper begrip van de aangeboden producten of diensten. Kortom, een effectieve stand vergroot niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar communiceert ook de essentie van het bedrijf op een onvergetelijke manier naar de potentiële nieuwe klanten.

standbouw door stand-in

Deze bedrijven gingen u voor

aliplast
VDL
ctouch

Standbouwer met focus voor design

De ambiance en uitstraling zijn een belangrijke factor voor het succes van uw beursstand. U kunt het vergelijken met een verpakking. Het ontwerp trekt als eerste de aandacht. Bij standbouw is dat niet veel anders. Maar dit vergt ook een verfrissende en innovatieve blik: hoe brengt u deze waarden als beste over? Met standbouwer Stand-In aan uw zijde, bent u verzekerd van een prachtig design dat verrast en professionaliteit uitstraalt.

Aten - standbouwer eindhoven
standbouwers voor Veluvine

De standbouw specialist sinds 1985

Onze kracht ligt in het luisteren met aandacht naar uw wensen en ideeën en deze omzetten naar daadkrachtige ontwerpen voor beursstands. Wij denken met u mee. Als full-service standbouwer werken we samen met u aan de realisatie van de meest indrukwekkende ontwerpen voor beurzen in Nederland en Europa. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie nemen wij uw zorgen volledig uit handen. Aangezien onze stands volledig uit hout worden vervaardigd, zijn er geen beperkingen op het gebied van vormgeving. Bent u op zoek naar een standbouwer? Bij ons heeft u de vrijheid om uw beursstand te ontwerpen zoals u dat wenst!

Standbouwers gezocht?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn er voor elke onderneming in binnen- en buitenland. Of je nu een standbouwer Utrecht zoekt óf eentje in Amsterdam. Wij maken het voor je in orde!

Standbouwer voor grote namen

Stand-In is werkzaam voor vele grote bedrijven die op zoek zijn naar een professionele standbouwer voor op beursen. Een voorbeeld van een grote klant is VDL. Ieder van onze klanten krijgt een uniek standdesign voor de specifieke beurs waardoor u als bedrijf echt uniek kunt zijn. Standbouw is dé manier om uw bedrijfsidentiteit te uiten naar het publiek.

Beursstand ontwerp voor VDL

Wij zijn standbouwer door heel Nederland

Beursen vinden overal in Nederland plaats. We zijn daardoor vrijwel overal als standbouwer in Nederland inzetbaar. Zo verrichten we standbouw in de volgende provincies en steden:

onze standbouw projecten

Smart solutions

Partners network | Alfen | Smits Ovens
Solliance |
Tsubakimoto

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

50 m²

Veluvine | ED&A | KMWE 
Lyreco | Absoluta | Partners Network 
Opple | Gymna

100 m²

CTOUCH | Clipper | VDL
Vermeulen | Lifesupplies | Cosentino 
Kulicke & Soffa

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

200 m²

Nijpels | Aten | Mapna group
TVH | Flam | Creative Cooling Group | Aliplast