Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Beursstand ontwerpen

Bij het plannen van uw volgende beursdeelname is de beursstand ontwerpen van cruciaal belang. Het is de fysieke representatie van uw merk. Daarom verdient het ontwerpproces van uw stand aandacht, precisie en een partner die uw visie kan realiseren.

Van concept tot realisatie

Het ontwerpen van uw beursstand begint met een uw merkidentiteit, uw doelstellingen voor de beurs, en uw specifieke wensen. Ons team van ervaren ontwerpers en bouwers werkt nauw met u samen om een concept te creëren dat uw merkidentiteit versterkt en uw doelgroep aanspreekt. We combineren creativiteit met functionaliteit om ervoor te zorgen dat uw stand niet alleen opvalt, maar ook een optimale bezoekerservaring biedt.

Beursstand ontwerp voor VDL

Full service standbouw
————
01.

Wij bieden meer dan alleen ontwerp en bouw; we verzorgen ook het vervoer, de opslag, en de installatie van uw stand, waardoor u een zorgeloze ervaring heeft van begin tot eind.

Flexibel in design
————
02.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw stand uw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Meer dan 35 jaar ervaring
————
03.

Onze jarenlange ervaring betekent dat we elk aspect van standontwerp en -bouw beheersen, van de kleinste details tot de meest complexe uitdagingen.

Altijd een passend ontwerp
————
04.

Bij Stand-In zijn we trots op onze flexibiliteit in design, met een specialisatie in houtbouw die ons in staat stelt om unieke, op maat gemaakte stands te creëren die perfect aansluiten bij uw wensen en merkidentiteit.

Het belang van branding bij beursstand ontwerp

Een sterke branding maakt uw beursstand herkenbaar en onvergetelijk. Stand-In werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elke hoek van uw stand uw merk uitstraalt. Van het kleurenpalet tot de plaatsing van uw logo, alles draagt bij aan het vertellen van uw unieke verhaal. Een goed ontworpen stand zorgt ervoor dat u niet alleen opvalt, maar ook positief herinnerd wordt.

Beursstand ontwerpen voor Ctouch
CTouch beursstand ontwerp

De inrichting van de beursstand

De inrichting van uw stand speelt een cruciale rol in hoe bezoekers uw merk ervaren. Met Stand-In kiest u voor een slimme indeling en stijlvol meubilair dat uw producten en diensten in de spotlight zet. We denken na over elke lamp en elk display, zodat uw stand zowel uitnodigend als functioneel is. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin elke bezoeker zich welkom voelt en makkelijk met u in gesprek gaat.

Gebruik van interactieve elementen bij het ontwerp van uw beursstand

In de digitale wereld van vandaag verwachten bezoekers meer dan alleen brochures. Stand-In integreert de nieuwste technologieën in uw stand, zoals touchscreens en augmented reality, om een dynamische en interactieve ervaring te bieden. Deze technologische snufjes maken het makkelijker om complexe informatie te delen en verhogen de betrokkenheid. Met onze hulp wordt uw stand een trekpleister die moeilijk te negeren is.

C-Touch beursstand ontwerp

Beursstand kopen

Een beursstand kopen doet u bij de beursstand expert Stand-in. U krijgt niet alleen een beursstand die u vertegenwoordigd op de beurs, maar u krijg een stand die tot op ieder detail perfect is.

Deze klanten lieten al een beursstand ontwerpen

Marieke Manders
Marketing Communications - Legro

Allereerst wil ik jullie nog even meegeven dat wij veel complimenten hebben mogen ontvangen over onze stand tijdens de Champignondagen. De warme sfeer en de uitnodigendheid werden meerdere keren benoemd, waarvoor dank! Wat mij betreft hadden jullie ‘m super aan ons opgeleverd!

Yvonne Linssen
GTL Europe

We kunnen terugkijken op een geslaagde beurs mede dankzij de prettige samenwerking met Stand-In. Van verschillende kanten hebben we complimenten ontvangen over de stand. Met name de wereldkaart vonden we een groot succes. Mijn collega’s en ik hebben het open karakter van de stand als prettig ervaren. Dus, al bij al heel geslaagd!