Opvallend creatief | Standbouw | Messebau | Exhibitions

Sinds 1985

Beursstand ontwerpen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is die eerste indruk van uw beursstand zo belangrijk, want in één oogopslag is het duidelijk wat een bezoeker kan verwachten van de stand. Wilt u dit ook? Dan helpen wij u met een unieke en persoonlijke beursstand ontwerpen. Wij maken van uw creatieve ideeën werkelijkheid! 

De kracht van een uniek beursstand design

Een beursstand ontwerpen biedt veel vrijheid: niets is onmogelijk! Met unieke vormen en sprekende kleuren trekt u elke beursbezoeker naar uw stand. Samen met uw werken we aan een complete én unieke beursstand: van ontwerp tot de opbouw. Wij nemen alles uit handen om tot een ontwerp te komen dat prikkelt en binnen no-time bezoekers bij uw stand heeft. Een beursstand die naadloos aansluit op wat uw bedrijf wil uitstralen, daar zijn we goed in! Staat u binnenkort in de RAI in Amsterdam of op de jaarbeurs in Utrecht? Stand-In is dé partner voor uw beursstands. Of u nu een standbouwer nodig hebt in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of Helmond, wij staan voor u klaar.

Previous
Next

Een beursstand design zonder beperkingen

Voordat wij ons potlood op papier zetten, is het startpunt luisteren en vakkundig adviseren. Waar staat u voor? Wat is uw belangrijkste doel? Als dit duidelijk is, gaan wij aan de slag met een zorgvuldig en unieke stand. Van ontwerp tot de oplevering: wij maken het voor u in orde. Doordat onze stands zijn opgebouwd uit hout, is elk design mogelijk. Hierdoor bieden wij flexibiliteit in elk ontwerp én budget.

Full service standbouw
————
01.

Wij bieden niet alleen de ontwerp- en bouwdiensten voor beursstands, maar regelen ook vervoer, opslag en installatie van de stand.

Flexibel in design
————
02.

Full service en alles uit eigen koker. Wij bouwen uitsluitend in hout, dus geen beperkingen in de vormgeving.

Meer dan 35 jaar ervaring
————
03.

Dankzij onze jarenlange expertise en toewijding aan kwaliteit, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze klanten.

Altijd een passend ontwerp
————
04.

U rekent bij ons áltijd op een beursstand die past bij wat u wil uitstralen. Een beursstand ontwerpen is perfect voor een unieke beursstand.

Scroll naar boven