Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Referenties

Bekijk onze referenties: ontdek waarom klanten hebben gekozen voor Stand-In.

Creative cooling Logo

Sofie Loopmans
Marketing & Sales coördinator - Creative cooling group

Ik ben echt heel erg trots op het werk dat er is verzet en… ik wil jullie in het bijzonder zo hard bedanken. Want ik had dat niet alleen gekund. De complimentjes kwamen van overal. Van collega’s, van het management van Creative Cooling, maar ook van de raad van bestuur van Heylen Group én nog belangrijker… van onze klanten die met open mond stonden te kijken. Zelfs een paar concurrenten kwamen ons zeggen dat we hier iets heel bijzonders hebben neergezet. Dank jullie wel… echt… jullie zijn vakmensen. Oké… it’s our job right… maar dat neemt niet weg dat het gezegd mag worden…. WE DID IT! AND HOW!

Wenny van der Vleuten
Marketing Sales Support Officer - Ctouch

Super, de beurs is echt goed gegaan. Echt megaveel complimenten gehad. En zeg nou zelf; het was ook echt fenomenaal mooi.

Enya de Wauwer
Marketing-Aliplast - Aliplast

Eerst en vooral wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede samenwerking voor het bouwen van onze stand. Het resultaat ziet er echt heel mooi uit, we hebben al veel positieve reacties ontvangen.

Sebastiaan Brouwer
Marketing Manager - Stulz

De beurs is zeer goed verlopen. De aanloop was erg goed en we kregen weer veel complimenten over de stand. Ook hoorde ik van mijn collega’s dat tijdens het opbouwen en afbouwen er geweldige assistentie is verleend door jullie collega’s. Daarvoor mijn complimenten. Ontzettend bedankt voor de service en de stand.

Marieke Manders
Marketing Communications - Legro

Allereerst wil ik jullie nog even meegeven dat wij veel complimenten hebben mogen ontvangen over onze stand tijdens de Champignondagen. De warme sfeer en de uitnodigendheid werden meerdere keren benoemd, waarvoor dank! Wat mij betreft hadden jullie ‘m super aan ons opgeleverd!

Yvonne Linssen
GTL Europe

We kunnen terugkijken op een geslaagde beurs mede dankzij de prettige samenwerking met Stand-In. Van verschillende kanten hebben we complimenten ontvangen over de stand. Met name de wereldkaart vonden we een groot succes. Mijn collega’s en ik hebben het open karakter van de stand als prettig ervaren. Dus, al bij al heel geslaagd!

Rob Peeters
Marketing & Communication - WKK

Allereerst willen we jullie hartelijk danken voor de mooie stand. We hebben vele complimenten ervoor gekregen, dus ook voor jullie!

Hanneke Bruinsma
Programmamanager Logistiek - Rewin

TL München 2019 is voorbij, en het was een groot succes! Ik heb tijdens de beurs veel complimenten gehad over onze mooie stand, dus dank daarvoor!

Michel De Maeyer
Business Unit Manager INDUSTRY

We willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking voor de beursstand Transport & Logistics 2019.