Slogan van Stand - In: Opvallend creatief

Sinds 1985

Standbouwer Limburg: De Perfecte Beursstand met Stand-In

Heeft u binnenkort een beurs gepland en wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijf opvalt tussen de vele andere stands? Dan bent u bij Stand-In aan het juiste adres! Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van standbouw in Nederland en Europa. Wij hebben de kennis en ervaring om uw ideeën om te zetten in een daadkrachtig beursstand design dat uw bedrijf op de kaart zet. Lees verder om te ontdekken wat Stand-In voor u kan betekenen.  Standbouwer in Limburg nodig? Wij staan voor u klaar.

Standbouwer met meer dan 35 jaar ervaring

Stand-In heeft meer dan 35 jaar ervaring en weet als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen tussen de vele beursstands. Wij denken daarom altijd in mogelijkheden en laten onze creativiteit de vrije loop. Het is ons doel om samen met u tot een innoverend ontwerp te komen waar menig bezoeker voor stopt. Onze vakspecialisten staan dan ook paraat om dit te realiseren. Bij Stand-In staat de combinatie van creativiteit, ervaring én onbegrensde mogelijkheden centraal.

Stand-In als uw standbouwer in Limburg

Of het nu draait om de Stainless Steel World Conference (SSW), Mif Paper Money Fair, Apex en IRE of de BBB in Maastricht. Wij begrijpen als geen ander dat de ambiance en uitstraling van uw beursstand bepalend zijn voor het succes ervan. Het ontwerp van uw beursstand trekt als eerste de aandacht en moet de aandacht vasthouden om te overtuigen. Daarom is het belang van een goed ontwerp voor uw beursstand zeker niet te onderschatten. Bij Stand-In zijn wij gericht op het behalen van het gewenste resultaat. Wij hebben daarom altijd een verfrissende en innovatieve blik op de ontwerpen die wij maken. Zo zorgen wij ervoor dat uw stand verrast en indruk maakt.

Standbouwer in Limburg: Sinds 1985

Bij Stand-In zijn wij sinds 1985 dé standbouwer specialist. Onze kracht ligt in het luisteren naar uw wensen en ideeën en deze om te zetten in daadkrachtige beursstand designs. Wij denken altijd met u mee en hebben oog voor detail. Als full-service standbouwer nemen wij u van ontwerp tot realisatie compleet in de hand. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om uw beursstand tot in de puntjes af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Geen beperkingen in vormgeving

Bij Stand-In werken wij met hout als belangrijkste materiaal voor het bouwen van onze beursstands. Dit biedt ons onbegrensde mogelijkheden in de vormgeving. Wij kunnen uw beursstand dan ook volledig ontwerpen zoals u het voor ogen heeft. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw beursstand opvalt tussen de vele andere stands op de beurs.

Tips voor een effectieve en aantrekkelijke beursstand

Bij het ontwerpen van een beursstand zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Zo is het gebruik van visuele elementen zoals posters, banners en displays cruciaal om uw product of dienst te promoten en de aandacht van bezoekers te trekken. Ook is het belangrijk om te zorgen voor voldoende loopruimte en hoogwaardige materialen te gebruiken om een professionele uitstraling te creëren. Verder dient de verlichting aangepast te worden aan de sfeer die u wilt creëren op de beursvloer. Met deze factoren in gedachten, kunt u met behulp van Stand-In een prachtige en effectieve beursstand ontwerpen.

Offerte aanvragen?

Wilt u ook een perfect ontworpen beursstand die opvalt en uw bedrijf op de kaart zet? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan bij Stand-In!

Beursstand bouwen